مجتمع عظیم خوارزمی
شرکت مهیا پروتئین از سال 1346 فعالیت خود را آغاز کرده و از سال 1381 تا کنون فعالیت خود را در زمینه بسته بندی گوشت قرمز و سفید به صورت بشقابی ادامه داده است.
این کارخانه سال 1373 در شهر خرمدره واقع در استان زنجان تاسیس گردید و در زمینه تولید و تامین فرآورده های پروتئینی شامل انواع همبرگر و کباب لقمه ممتاز با بهترین کیفیت فعالیت می کند.
عرضه بلدرچین تازه با برند مهیا پروتئین در سراسر فروشگاههای کشور
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از خط تولید صنایع غذایی مهیا پروتئین
پژوهش محققان دانشگاه تهران نشان میدهد که ساختار پروتئین در گوشت حلال و گوشت غیرحلال متفاوت است و گوشت حلال با دستگاه گوارش انسان سازگارتر است.