شرکت جمع در سال 1372 به منظور ایجاد اشتغال و تامین بخشی از نیاز بازار و جامعه توسط جمعی از اعضای خانواده و به مدیریت احمد نجفی مقدم تاسیس گردید.در سال 1382 با توجه به توانمندی های مدیریت و پرسنل و نگاه برتر جهت کیفیت ارائه بسته بندی محصولات و رضایت مندی جامعه تصمیم به توسعه این شرکت گرفته شد. در حال حاضر با بهره گیری از مدرن ترین ماشین آلات بسته بندی روز دنیا و به کار گیری حدود 100 نفر نیروی کار با تجربه و مهندسین زبده در صنعت بسته بندی و پیروی از خط مشی کیفیت مشغول به کار می باشد. این شرکت در زمینه بسته بندی کلیه محصولات خود که شامل انواع حبوبات، ادویه جات، خشکبار، چای، سویا و ... می باشد موفق به کسب گواهی نامه های استاندارد تشویقی و اجباری ملی ایران و بین المللی ، ISO 9001:2008 ، ISo 22000:2005 و HACCP از کشور انگلستان، اخذ بیش از 20 پروانه ساخت از دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رتبه A در بسته بندی ، واحد نمونه استان و اخذ تندیس از سازمان صنعت و معدن و تجارت شده است. این شرکت توانایی خود را به منظور عقد قرارداد با افراد توانمند در خصوص پخش گروه های کالایی شرکت با برند های تجاری مختلف جهت مصرف داخل و خارج کشور اعلام می دارد.
وزن : 700gr , 200gr , 400gr
تعداد در جعبه : 20 عدد ، 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 349
کربوهیدرات : gr 64
پروتئین : gr 23
چربی: gr 1.2
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
این ماده غذایی منبع مناسبی از ویتامین «ث» بوده، همچنین میزان کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم موجود در این نوع لوبیا قابل توجه است.
تیامین، منیزیم، نیاسین و فسفر از جمله مواد معدنی موجود در این لوبیا است. قرار دادن میانوعدههای غذایی حاوی لوبیا چیتی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ نقش مهمی دارد.
وزن : 600gr , 200gr
تعداد در جعبه : 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 127
کربوهیدرات : gr 21.8
پروتئین : gr 9
چربی: gr 0.8
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 700gr , 200gr
تعداد در جعبه : 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 127
کربوهیدرات : gr 21.8
پروتئین : gr 9
چربی: gr 0.8
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.
سنگ کلیه را برطرف میکند.
لوبیای سبز مقوی قلب است.
کلسترول خون را پائین میآورد.
ضد سرطان است.
برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.
به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف رودهها را تمیز میکند.
فشار خون را پائین میآورد.
وزن : 600gr , 200gr
تعداد در جعبه : 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 105
کربوهیدرات : gr 17.8
پروتئین : gr 8.4
چربی: gr 0.4
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 700gr , 200gr , 400gr
تعداد در جعبه : 20 عدد ، 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 348
کربوهیدرات : gr 62.7
پروتئین : gr 24.2
چربی: gr 1
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپهای است و در خانواده نخود جای میگیرد. میدانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارند و مناسبترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین، مقداری نشاسته هم دارند. بنابراین هم انرژی بدن را تامین میکنند و هم پروتئین مورد نیاز را به مصرفکننده میرسانند.
وزن : 700gr , 200gr , 400gr
تعداد در جعبه : 20 عدد ، 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 340
کربوهیدرات : gr 60.1
پروتئین : gr 24.7
چربی: gr 1.1
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامینهای گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنیای همچون آهن، کلسیم و فسفر است. منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترولاند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول میکنند بلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری میکنند.
عدسها همچنین حاوی ۶ ماده معدنی مهم، ۲ ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی میباشند و به علت داشتن آهن، برای رفع کمخونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.
عدس، لعابدار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتیهای رودهای توصیه میشود.
عدسها مثل دیگر حبوبات غنی از فیبرهای غذایی هستند چه از نوع قابل جذب و چه از نوع غیر قابل جذب. فیبرهای قابل جذب،یک ماده ژله مانندی در دستگاه گوارش ایجاد میکنند که سبب دفع صفرا (حاوی کلسترول ) میگردد و آن را به خارج از بدن میبرد.
وزن : 700gr , 200gr , 400gr
تعداد در جعبه :20 عدد ، 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 340
کربوهیدرات : gr 61.2
پروتئین : gr 22.3
چربی: gr 1.6
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل است.
لوبیاسفید با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند.
لوبیاسفید در پیشگیری از یبوست موثر است.
لوبیاسفید به روند نوسازی سلول ها کمک می کند.
لوبیاسفید کم خونی را برطرف می کند.
لوبیاسفید میزان قند خون را کاهش می دهد.
کاهش دهنده فشار خون است.لوبیا سفید از انواع حبوبات مفید و مغذی به شمار رفته و میزان بالای پروتئین و چربی بسیار کم این ماده غذایی از جمله خواص برتر آن محسوب میشود.
این نوع لوبیا منبع غنی از فیبر با کلسترول بسیار پائین بوده و وعده غذایی مناسبی برای بیماران مقاوم به انسولین و افراد مبتلا به قند خون بالا محسوب میشود، تحقیقات نشان میدهد تنظیم قند خون در بیماران مبتلا به دیابت پس از مصرف مواد غذایی حاوی این نوع لوبیا بخوبی انجام میشود.
منیزیم موجود در لوبیا سفید، عامل پیشگیریکننده وقوع حملات قلبی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، افزایش جذب کلسیم و رسیدن اکسیژن کافی به سلولها به شمار میرود.
تنظیم فشار خون و ضربان قلب به دلیل وجود پتاسیم و سدیم موجود در این ماده غذایی و برقراری تعادل این دو عنصر در بدن از دیگر خواص این نوع از لوبیاست.
لوبیا سفید منبع مناسبی از دو ماده معدنی مهم، منگنز و مس به شمار رفته که نقش مهمی در تجزیه رادیکالهای آزاد بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان ایفا میکند.
وزن : 700gr , 200gr , 400gr
تعداد در جعبه : 20 عدد ، 20 عدد ، 10 عدد
کالری : Kcal 360
کربوهیدرات : gr 61
پروتئین : gr 20.5
چربی: gr 4.8
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
نخود دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است. این ماده غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند بنابراین به افرادی که دارای بیماریهای خود ایمنی مانند اماس هستند نیز توصیه میشود.
نخود از بین برنده انگلهای روده، برطرفکننده درد سینه و تنگی نفس، تقویتکننده ریشه مو، درمان زردی، درمان دردهای کلیه و افزایش حافظه است.
نخود برای درمان پوکی استخوان به دلیل منابع غنی کلسیم بسیار سودمند است در دوران رشد استخوانها و دندانها مصرف آن توصیه میشود همچنین این ماده غذایی چنانچه با عسل ترکیب شود و به صورت یک پماد درست شود به عنوان التیام دهنده زخمها مفید خواهد بود.
وزن : gr 700
تعداد در جعبه : 10 عدد
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
خواص ماش مصرف آش ماش سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی را درمان می کند و سرفه و تب را تسکین می بخشد.
خواص ماش ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.
خواص ماش ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.
وزن : 70gr . 30gr
تعداد در جعبه : 4*30 عددی - 4*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
دارچین کلیه ها را گرم می کند، ضعف کمر و پاها را از بین می برد و کم خونی را درمان می کند.
وزن : 70gr - 35gr
تعداد در جعبه : 4*30 عددی - 6*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
همچنین سرماخوردگی، سرفه، سینوزیت و گرفتگی بینی را تسکین می دهد. خاصیت ضد باکتریایی آن با عفونت ها و گزیدگی حشرات مقابله می کند.
وزن : 70gr - 35gr
تعداد در جعبه : 4*30 عددی- 4*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
همچنین از بروز آلزایمر پیشگیری می کند و در کاهش وزن موثر است. درد دندان را التیام می بخشد و سیستم گوارشی را پاک سازی می کند.
وزن : 50gr . 25gr
تعداد در جعبه : 4*30 عدد - 4*12 عدد
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 70gr - 30gr
تعداد در جعبه : 4*30 عدد ی- 4*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
همچنین مصرف فلفل قرمز باعث جذب بهتر آهن در بدن می شود و به طور شگفت انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می شود. فعالیت قلب را افزایش می دهد و به آن قدرت و انرژی می بخشد.
وزن : 75gr - 25gr
تعداد در جعبه : 4*30عددی -4*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 3 سال پس از تولید
وزن : 70gr - 40gr
تعداد در جعبه : 4*30عددی ، 4*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 70gr , 35gr
تعداد در جعبه : 4*30 عددی - 4*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
همچنین سرماخوردگی، سرفه، سینوزیت و گرفتگی بینی را تسکین می دهد. خاصیت ضد باکتریایی آن با عفونت ها و گزیدگی حشرات مقابله می کند.
وزن : 30gr
تعداد در جعبه : - 30 * 4عددی . 4*12 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
اثر روحی وروانی هل که دارای اسانس می باشد انسان را سر حال می اورد از ترس و وحشت انسان می کاهد و روحیه خوش بینی را القاء میکند.البته مصرف زیاد ان تپش قلب را افزایش میدهد و برای بیماری های قلبی و ریه و در مزاج های گرم ضرر دارد و باید با شکر خورده شود .توجه کنید که مقدار مصرف باید از یک مثقال بیشتر نشود.
وزن : 6گرمی ، 7 سوت
تعداد در جعبه : 24عدد ، 10*50 عددی
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
همچنین از آن برای شیرین کردن و طعم دادن به قهوه، ماست، بستنی، نوشابهها، کیکها و مواد غذایی پختهشده، استفاده میکنند.
اثر روحی وروانی هل که دارای اسانس می باشد انسان را سر حال می اورد از ترس و وحشت انسان می کاهد و روحیه خوش بینی را القاء میکند.البته مصرف زیاد ان تپش قلب را افزایش میدهد و برای بیماری های قلبی و ریه و در مزاج های گرم ضرر دارد و باید با شکر خورده شود .توجه کنید که مقدار مصرف باید از یک مثقال بیشتر نشود.
وزن : gr500 - gr200 - gr100
تعداد در جعبه : 15 * 3 عدد - 7 عدد - 12 عدد
کالری : Kcal 1
کربوهیدرات : gr 0.301
پروتئین : gr 0
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 75 gr
تعداد در جعبه : 72 عدد
کالری : kcal 260
کربوهیدرات : 60 gr
پروتئین : 20 gr
بهترین زمان مصرف : 24 ماه پس از تولید
وزن : gr 4 - gr 2
تعداد در جعبه : 20 عدد
کالری : Kcal 333.3
کربوهیدرات : gr 65.25
پروتئین : gr 11.43
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : gr 0.5
تعداد در جعبه : 10 عدد
کالری : Kcal 333.3
کربوهیدرات : gr 65.25
پروتئین : gr 11.43
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : gr 280 - gr 130 - gr 75
تعداد در جعبه : 40 عدد - 24 عدد - 12 عدد
کالری : Kcal 263
کربوهیدرات : gr 43.2
پروتئین : gr 11
چربی: gr 5.4
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : gr 175 - gr 145 - gr 70
تعداد در جعبه : 40 عدد - 35 عدد - 20 عدد
کالری : Kcal 348
کربوهیدرات : gr 52
پروتئین : gr 32
چربی: gr 1.3
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : gr 50 - gr 25
تعداد در جعبه : 50 عدد - 20 عدد
کالری : Kcal 606.3
کربوهیدرات : gr 27.5
پروتئین : gr 14.92
بهترین زمان مصرف : 6 سال پس از تولید
وزن : 50 gr
تعداد در جعبه : 30 عدد
کالری : kcal 260
کربوهیدرات : 60 gr
پروتئین : 20 gr
بهترین زمان مصرف : 24 ماه پس از تولید
وزن : 40 gr
تعداد در جعبه : 20 عدد
کالری : Kcal 602
کربوهیدرات : gr 30
پروتئین : gr 11.4
چربی: gr 47
بهترین زمان مصرف : 6 ماه پس از تولید
وزن : 85 gr
تعداد در جعبه : 12 عدد
کالری : kcal 8/301
کربوهیدرات : 39/ 79 gr
پروتئین : 394/3gr
بهترین زمان مصرف : 24 ماه پس از تولید
وزن : 60 gr
تعداد در جعبه : 12 عدد
کالری : Kcal 54
کربوهیدرات : gr 1.7
پروتئین : gr 13.1
چربی: gr 0.1
بهترین زمان مصرف : 6 ماه پس از تولید
وزن : 150 gr
تعداد در جعبه : 24 عدد
کالری : Kcal 160
کربوهیدرات : gr 2.8
پروتئین : gr 38.4
چربی: gr 0.5
وزن : 100 gr
تعداد در جعبه : 24 عدد
کالری : Kcal 263
کربوهیدرات : gr 43.2
پروتئین : gr 11
چربی: gr 5.4
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
انجیر منبع غنی فیبر غذایی می باشد. لیگنین یک نوع فیبرغذایی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.
مویز بر اثر خشک شدن خواص خود را از دست نمیدهد و حتی اثر نیروبخش آن بیشتر میشود. مویز سرشار از ویتامینهای E، A، B و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است. مویز دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است.
وزن : gr 60 - gr 30
تعداد در جعبه : 36 عدد - 24 عدد
کالری : Kcal 312
کربوهیدرات : gr 11.5
پروتئین : gr 18.5
چربی: gr 21.7
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 25gr
تعداد در جعبه : 30 * 4
بهترین زمان مصرف : 6 ماه پس از تولید
کالری : 612kcal
کربوهیدرات : 6/9gr
پروتئین : 21/1gr
چربی: 55/8gr
وزن : 25gr
تعداد در جعبه : 4*30 عددی
بهترین زمان مصرف : 18 ماه پس از تولید
کالری : 312kcal
کربوهیدرات : 6/4gr
پروتئین : 5/6gr
چربی: 62gr
وزن : 20 gr
تعداد در جعبه : 30 * 4
کالری :
کربوهیدرات :
پروتئین :
چربی:
بهترین زمان مصرف :
وزن : gr 50
تعداد در جعبه : 24 عدد
کالری : Kcal 1
کربوهیدرات : gr 0
پروتئین : gr 0
چربی: gr 0
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : gr 600 - gr 250
تعداد در جعبه : 20 عدد - 16 عدد
کالری : Kcal 360
کربوهیدرات : gr 83.6
پروتئین : gr 7.91
چربی: gr 1.7
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : gr 250 - gr 150
تعداد در جعبه : 24 عدد - 16 عدد
کالری : Kcal 360
کربوهیدرات : gr 83.6
پروتئین : gr 7.91
چربی: gr 1.7
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 250 gr
تعداد در جعبه : 20 عدد
کالری :Kcal 360
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
گندم از مواد غذايى كامل طبيعت است كه قرنها است خوراك بشر را تاءمين مى كند و يكى از نعمتهاى بزرگ خداوند است . امروز در سايه علم و دانش معلوم شده است اين دانه كوچك و حقير گنجى از املاح و ويتامين در خود نهفته دارد و بعيد نيست در آينده اسرار ديگرى از آن كشف گردد.
وزن : 400 gr
تعداد در جعبه : 12 عدد
کالری : 360 Kcal
کربوهیدرات : 4/ 69gr
پروتئین : 1/12gr
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 250 gr
تعداد در جعبه : 24 عدد
کالری : kcal 366
کربوهیدرات : 70 gr
پروتئین : 5/7 gr
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
وزن : 75 gr
تعداد در جعبه : 30 عدد
کالری : kcal 260
کربوهیدرات : 60 gr
پروتئین : 20 gr
بهترین زمان مصرف : 24 ماه پس از تولید
وزن : gr 150
تعداد در جعبه : 24 عدد
کالری : Kcal 349
کربوهیدرات : gr 64
پروتئین : gr 23
چربی: gr 1.2
بهترین زمان مصرف : 2 سال پس از تولید
تخم مرغ 2عدد
آرد نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق مربا خوری
خامه زده شده 100گرم
شیر 1 لیتر
کره 100گرم
بیسکوییت پتی بور کاکائویی 3بسته
موز 2عدد
گردو به مقدار لازم
طرز تهیه :
تخم مرغ ها ، آرد و شکر را با هم ترکیب می کنیم. تا جایی به هم زدن ادامه می دهیم که رنگ آن کرم رنگ مایل به سفید شود. از طرفی شیر و گره را با هم روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره در شیر ذوب شود. توجه داشته باشید که حرارت باید کاملا ملایم باشد و شیر نباید به جوش آید .
بعد از ذوب کره در شیر ، مواد زده شده ( ترکیب تخم مرغ ، آرد ، شکر) را به شیر اضافه می کنیم. روی حرارت ملایم دائما به هم می زنیم تا غلظت آن مانند فرنی شود. (بین 5 تا 10 دقیقه)
در آخر خامه را اضافه می کنیم و حدود 2 دقیقه به هم میزنیم.سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا اندکی خنک شود.
در همین حین ، بیسکوت های پتی بور را کف ظرف می چینیم.(میتوان بیسکویت ها را به صورت پودر هم استفاده کرد). یک لایه موز و گردو را روی بیسکویت ها می ریزیم. حال مواد زده شده قبل را روی لایه بیسکویت میریزیم.دوباره یک لایه بیسکویت و موز و سپس مایه زده شده... به همین ترتیب لایه ها را روی هم می چینیم . تعداد لایه دلخواه می باشد.
توجه : بسته به ذائقه افراد ،میتوان به جای بیسکویت پتی بور از کیک اسفنجی نیزاستفاده کرد.
سینه مرغ 1 تکه
پنیر موتزارلا 100 گرم
گردو خرد شده 20
اسفناج پخته 20 گرم
زیتون 20 گرم
مواد لازم برای قارچ ایتالیایی :
کره 20 گرم
آرد 10 گرم
قارچ 50 گرم
سرکه 30 گرم
عسل 30 گرم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را برش طولی می دهیم . اسفناج مزه دار شده با فلفل و نمک را به همراه گردو خرد شده و زنجبیل خرد شده و پنیر را درون برش قرار می دهیم و با خلال دندان یا نخ و سوزن قسمت برش داده را مجدد وصل می کنیم . روی مرغ را با روغن زیتون پوشش می دهیم. به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 250 درجه سانتی گراد یا 322 درجه فارنهایت قرار می دهیم.
طرز تهیه سس :
کره را با حرارت ملایم آب می کنیم. آرد را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا قهوه ای شود.
قارچ را اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم. سپس مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد . سپس سرکه و عسل را اضافه می کنیم. سپس نمک و فلفل و آویشن می زنیم و 10 دقیقه زمان می دهیم تا آماده شود.
5 فنجان کاهوی خوردشده
1و½ فنجان سینه مرغ یا بوقلمون پخته و تکه شده
1و½ فنجان گوجه فرنگی درشت خورد شده
½ فنجان پیاز بنفش نگینی خوردشده
½ فنجان فلفل سبز خورد شده
1 فنجان زیتون سیاه خوردشده
1 فنجان لوبیا سفید پخته
3/4 فنجان فلفل دلمه ای زرد
3/4 فنجان فلفل دلمه ای قرمز
مواد سس:
1/4 فنجان ماست کم چربی
1/4 فنجان مایونز کم چربی
1/2 ق غ سس خردل ( اختیاری)
1 پر سیر له شده یا 1/2 پودر سیر
1/2 ق چ پودر تخم گشنیز
1/4 ق چ نعنا یا پونه خشک
1/4 ق چ پودر فلفل سیاه
نمک
6 ق غ پنیر پارمزان رنده شده
مرغ 6-5 تکه
تخممرغ 2 عدد کامل
آرد سفید جمع 2 پیمانه
آرد سوخاری جمع 3 پیمانه
ادویه جمع به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی بسته به سایز ظرف مخصوص سرخکردن
پودر سیر جمع به دلخواه
روش تهیه:
1 - تکههای مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آبپز کنید، نه در حدی که مرغها کاملا نرم شوند، فقط اندازهای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. (حدود 20 دقیقه کافیست) 2 - تخممرغها را در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید جمع را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبهدار بریزید. آرد سوخاری جمع و ادویه جمع را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبهدار بریزید. ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه میشود.3 - روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز جمع (برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است) و نمک جمع را به آرد سوخاری اضافه میکنند. مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد. در روش معمولی هم فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه میشود.4 - تکههای مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.5 - در ظرف نسوزی - که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغتر باشد مقدار جذب روغن کمتر میشود. میتوانید مرغها را در دستگاه سرخکن (روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ) نیز سرخ کنید.6 - تکههای مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغها تیره میشود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ بهکار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقیقه زمان لازم است تا مرغها با شرایط فوق کاملا سرخ (سوخاری) شوند. 7 - بعد از سرخ شدن مرغها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکههای مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی پودر سیر جمع روی آنها بپاشید
مواد لازم برای شش تا هشت نفر
• گردن گوسفند: یک عدد، تکه شده
• پیاز متوسط: یک عدد، چهار قاچ
• لوبیا سفید جمع: یک پیمانه، خیس شده
• عدس جمع : یک پیمانه
• لوبیا چیتی جمع : نصف پیمانه، خیس شده
• نخود جمع : نصف پیمانه، خیس شده
• برنج نیمدانه: نصف پیمانه، خیس شده
• سبزی آش: 750 گرم، ساطوری شده
• روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
• نمک، فلفل قرمز و زردچوبه جمع : به میزان لازم
روش تهیه: 1. حبوبات را در سه لیتر آب و نصف قاشق چایخوری نمک دو ساعت بپزید تا نرم و مغزپخت شود. اگر بنشن را به اندازه کافی خیس کرده باشید، این زمان برای پخت کاملا مناسب است در غیر این صورت باید مدت پخت طولانیتر شود. 2. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز و گردن را در روغن چهار تا پنج دقیقه تفت دهید، سپس یک قاشق چایخوری زردچوبه و کمی فلفل اضافه کرده و با چهار پیمانه آب روی شعله ملایم آن را سه ساعت یا تا زمانی که گوشت کاملا نرم شود، بپزید. در ساعت دوم برنج را همراه یک پیمانه آب دیگر به گوشت اضافه کنید. 3. پس از پخته شدن حبوبات، آن را آبکش کنید اما آب آن را نگه دارید. دوسوم حبوبات را با گوشتکوب بکوبید تا له شود. مابقی حبوبات را نیمکوب کرده و همراه آب بنشن و سبزیجات به قابلمه بازگردانده و نیمساعت روی شعله ملایم بپزید. 4. گردن پخته شده و پیاز را از آبگوشت خارج کنید. گوشت را از استخوان جدا کرده و با پیاز بکوبید تا له شود. 5. آب گوشت، بنشن کوبیده و گوشت را به سبزی اضافه کرده و روی شعله ملایم برای 30 دقیقه بپزید. نمک آش را اندازه کرده و یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز به آن بزنید. در طول زمان پخت آش را دائم هم بزنید و اگر خیلی سفت بود، کمی آب جوش به آن اضافه کنید. آش را با پیاز و نعناع داغ تزیین کرده و سرو کنید.نکات: - در بعضی دستورهای پخت، حبوبات و غلات دیگری مانند بلغور گندم، لوبیا قرمز و حتی ماش هم استفاده میشود.- به جای گردن گوسفند از گوشت سردست و قلوهگاه هم میشود استفاده کرد اما بافت گوشت گردن لطیفتر است. - سبزی شلهقلمکار همان سبزی آش همراه سبزیهای معطر مانند ترخون و مرزه است. بهتر است نسبت این دو در آش برابر باشد. - در بعضی روشهای پخت، حبوبات را کمی در روغن تفت داده و با پیاز میپزند تا بوی خامی آن گرفته شود.
لوبیا چیتی جمع :3 قاشق غذاخوری
عدس جمع : 2 قاشق غذاخوری
ماش جمع : 2 قاشق غذاخوری
نخود جمع : 1 قاشق غذاخوری
کاهو : 2 عدد متوسط
هویج : 1 عدد متوسط
گل کلم خردشده : 2 پیمانه
پوته کوهی : 1 قاشق مربا خوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه جمع : به میزان لازم
طرز تهیه:
حبوبات را خوب بشویید و از یک شب قبل خیس کنید، در مدت زمان خیساندن آب آنها را چندین بار عوض کنید و بعد آنها را با هم بپزید..
کاهو و کلم را ریز خورد کرده، هویج را نیز رنده کنید سپس این مواد را با حبوبات پخته شده مخلوط کرده و با روغن زیتون و پونه کوهی و نمک فلفل آغشته کنید .
این سالاد با سس مایونز بسیار خوشمزه خواهد شد و برای بچه ها بسیار مقوی و کامل است..
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
گوشت گوساله چرخ شده : 300 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) : به میزان لازم
وغن زیتون : به میزان لازم
گلپر پودر شده جمع : به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه جمع : به میزان لازم
طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ¬دهیم.
پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می¬کنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را میتوان با برنج یا نان سرو کرد.
قرعه کشی ماهانه صنایع غذایی جمع، آبان 94
برنده ی خوش شانس قرعه کشی آبان ماه 1394
|
مسابقه بزرگ سلفی با جمع همراه با یک لبخند قشنگ
با محصولات جمع عکس سلفی بگیرید و برنده ی خوش شانس مسابقه ی اینستاگرام ما باشید. جایزه بیشترین لایک یک دستگاه iPhone6 جایزه قرعه کشی بین ده نفر که بیشترین لایک را کسب کنند: یک دستگاه گوشی samsung grand prime جایزه قرعه کشی بین دویست نفری که بیشترین لایک را کسب کنند: 30 عدد منوپاد با شاتر بلوتوث و 20 دستگاه پاوربانک
شروع مسابقه 15 آبان 1394
instagram.com/jamm_food www.demo.dgding.com/jammfood |
نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی قائمشهر - 24 لغایت 28 آذر ماه 1394
نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی استان مازندران در محل دائمی نمایشگاه های استان مازندران واقع در قائمشهر از تاریخ 24 لغایت 28 آذر ماه سال 1394 برگزار می گردد. در انتظار دیدارتان هستیم. صنایع غذایی جمع |
اسامی برندگان قرعه کشی ماهانه جمع
مهر ماه 94 :1- جناب آقای امیر رضوانی از آمل 2- جناب آقای مصطفی اخوت از آمل شهریور ماه 94 :1- سرکار خانوم فاطمه صادقی از بابلسر 2- سرکار خانوم کبریا جانباز از ساری
مرداد ماه 94 :1-سرکارخانم نرگس رجایی از اردبیل 2- سرکارخانم سیده راضیه آقاجانپور از بابل 3 - سرکار خانم فاطمه لطفی ز اندیمشک 4- سرکارخانم فاطمه شریفی از آمل 5 - جناب آقای میلاد ذبیحی از ساری
تیر ماه 94 :1- سرکارخانوم سیما رحیمی از گرگان 2- سرکار خانوم هانیه گراییلی از قائمشهر 3- سرکار خانوم عادله دهقان از قائمشهر 4- سرکار خانوم سمیه ایمانی از اسلامشهر 5- جناب آقای میلاد شیخ خیلی از گنبد
خرداد ماه 94 :1-سرکارخانم طوبی تقوی از جویبار 2-جناب آقای علی قربانی پور از شهر پرند 3-سرکارخانم زهرا ابراهیم زاده از استان اردبیل- شهرستان مشکین شهر 4-جناب آقای پرویزفرضی از فریدونکنار 5-جناب آقای مسعود بابایی از ساری
فروردین ماه 94 :1-سرکارخانم طاهره کرمی از خوزستان، شهرستان اندیمشک 2- سرکارخانم لیلا شکری از چمستان 3- سرکارخانم زهرا حسنی از محمودآباد 4- سرکارخانم زهرا صباغ زاده از بابل 5-جناب آقای حسن قاسمی از قائم شهر
اسفند ماه 93 :1 -سرکار خانم آرزو لنگری از گنبد کاووس 2- سرکارخانم سارا والی زاده از استان فارس شهرستان اقلید 3- جناب آقای بهمن پور از استان کهکیلویه و بویراحمد شهرستان بهدشت-روستای لیرشک 4- سرکارخانم فرخنده ایزدی از آمل 5- جناب آقای محمد محمدی از بابلسر
بهمن ماه 93 :1-سرکارخانم نرگس کریمی از قائمشهر 2- سرکارخانم زهرا علیزاده از آمل 3- سرکار خانم فاطمه رضایی از نکا 4- جناب آقای حسن روستایی از شهر کرد 5- سرکار خانم زهرا مهدی زاده از چالوس
دی ماه 93 :1-خانم لیلا محرابی از چهارمحال بختیاری شهرکرد 2-آقای میثم رزاق پور از بابل 3-خانم اکرم عسگری از اصفهان شهرضا 4-آقای حسن فریدی از آمل 5- خانم النا آذربهرام از کرمانشاه
آذر ماه 93 : 1-سرکارخانم خدیجه پازهر از ساری 2-سرکارخانم معصومه صفری از ساری 3-سرکارخانم نوشین حیدری از قائمشهر 4- سرکارخانم الهام حسن زاده از پردیس 5- سرکارخانم فاطمه ریاحی از بهشهر
آبان ماه 93 :سرکار خانم عاطفه جوان از نکاء سرکار خانم سمیه مردانی از چهارمحال بختیاری سرکار خانم اکرم سهراب پور از نوشهر سرکار خانم آذر اسحاقی از نوشهر سرکار خانم سمیرا میرزاوند از اندیمشک مهر ماه 93 :خانم سامراه ابوالقاسم نیا از بابل آقای یحیی یولی زاده از آمل آقای حسین زکی زاده از کهگیلویه و بویراحمد خانم منیره قاسمیان از بهشهر خانم هاجر رسولی از نکا
شهریور ماه93 :خانم خدیجه جوکار از فارس-شهر فراشبند خانم سمیه دهقان زاده از ساری آقای سادات پور از بابلسر خانم رقیه علی آبادی از بابل خانم اسما محمدیان از فارس -شهر نورآباد ممسنی مرداد ماه93:1-خانم احمدی از بوشهر 2-خانم طیبه رنجبر از فارس 3-خانم لیلا مقصودی از گرگان 4-خانم معصومه اصغریان از بابل 5-آقای ابوالفضل سیدی از بهشهر
تیر ماه 93 : 1- خانم ام کلثوم بدزر علم شیری 2-خانم رقیه پیر نژاد 3- آقای محمدرضا فیروز مکانی 4- آقای محمد دوستدار 5- خانم شاهزاده نصیری
خرداد ماه 93 : 1- خانم مریم اصغریان از بابل 2- خانم فریده ترکی از نوشهر 3- آقای محمود یدالله پور از بابل 4- خانم سامره متواری از ساری 5- خانم آذر آبادی از کهگیلویه و بویر احمد
اردیبهشت ماه 93 : 1- خانم زهرا داوودی از فارس 2- خانم فاطمه شاکر طالقانی از بابل 3-آقای رضا علیپور از نور 4-خانم مینا حسن پور از قائمشهر 5- خانم لیلا کاشانی از بهشهر
فروردین ماه 93 : 1- خانم زهرا قاجار از بهشهر 2- آقای عزیز علیزاده از کهگیلویه و بویر احمد 3- آقای حجت الله رضایی از بابل 4- خانم طوبی قنبرعلیزاده از بابلسر 5-خانم زهرا محمدقاسمی از بهشهر
اسفند ماه 92 : 1- خانم صنم زبردست از بابلسر 2- خانم رقیه خرم نیا از فریدونکنار 3-خانم عطیه محرابی از تهران 4-آقای پارسا شوب از بابل 5-خانم فرزانه حسینی از بهشهر
بهمن ماه92 : 1- خانم رقیه محمدی از قائمشهر 2- آقای محمدحسن بالی از نوشهر 3- آقای هادی شریفی از آمل 4- خانم فاخره کوهستانی از چالوس 5- خانم آمنه ساداتی از بهشهر
دی ماه 92: 1- آقای رحیم مودتی از بابلسر 2- خانم مریم اکبر آبادی از چالوس 3- خانم زینب شفیعی زاده از دامغان 4- خانم مهناز بابایی از بابلسر 5- خانم مریم اصغریان از بابل
آذر ماه 92: 1- خانم مریم جانعلی تبار از بابلسر 2- خانم نازنین حیدرنژاد از اندیمشک 3- خانم اسکندر پور از ساری 4- آقای پیمان وکیلی از بابلسر 5- آقای انوشیروان رفعتی از محمود آباد
آبان ماه 92: 1- آقای اسماعیل عظیمی از محمود آباد 2- آقای رامین رمضانی از قائمشهر 3- خانم فریده سلیمانی از بهشهر 4-خانم لیلا همتی از بابلسر 5-خانم سمیه علیزاده از قائمشهر
مهرماه 92: 1- خانم رحمانی از قائمشهر 2- خانم صغری ربانی از رودهن 3- خانم مهیا بائی از قائمشهر 4- خانم اکرم کیوان از محمود آباد 5- خانم فاطمه رشیدی از بابلسر |
مدیرعامل و تیم مدیریت صنایع غذایی و بسته بندی جمع در نمایشگاه بین المللی آگروفود
مدیرعامل وتیم مدیریتصنایع غذایی وبسته بندی جمع در نمایشگاه بین المللی آگروفود |
جمع در دنیای مجازی
جمع به دنیای مجازی پیوست :آدرس اینستاگرام جمع jamm_food :آدرس آپارات جمع
:و جمع در شبکه خبری صنایع غذایی ایران
|
جمع در نمایشگاه بین المللی
صنایع غذایی جمع به زودی در بیست و دومین نمایشگاه صنایع غذایی (آگروفود) شرکت میکند.تاریخ و مکان نمایشگاه به :شرح زیر میباشد زمان : 5 تا 8 خرداد ماه سال جاری مکان : محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران سالن 10و11-غرفه 10 و11 |
اخبار جمع 2
محصول جدید گروه بازرگانی جمع : رب گوجه فرنگی جمع با عالی ترین کیفیت تولید و آماده عرضه در بازار می باشد . |
اخبار جمع 1
محصولات سلولزی گروه بازرگانی جمع با برند ماه تی تی شامل انواع دستمال دوقلو ، دستمال کاغذی 200 برگ ، و دستمال کاغذی 300 برگ با کیفیت مرغوب تولید و آماده عرضه در بازار می باشد.
|
مدال اهدایی از طرف آقای رامین رمضانی
مدال اهدایی از طرف آقای رامین رمضانی (در رشته ورزشی کاراته ) |
کسب مقام اول کیک بوکسینگ در مازندران
کسب مقام اول کیک بوکسینگ در مازندران |
اسامی برنده گان طرح 35 نفر
1-خانم مریم حسن تبار (21) از بابل 2-آقای مقدس زاده(4-11)از بابل 3-آقای قاسم علی عبدالله پور (1070)از قائمشهر 4-آقای مهدی ظاهری(6-27) از قائمشهر 5-آقای چنگیز شاه بابایی(8-27) از قائمشهر 6-خانم رضایی(17-30-28) از قائمشهر 7-آقای اقبالی (67) از قائمشهر 8-خانم شاه بایی (27) از قائمشهر 9-خانم باوند(12) از قائمشهر 10-آقای با آبرو(52) از قائمشهر 11-آقای عبدالله پور(7-11)از قائمشهر 12-خانم گلستان یوسفی(30-28) از قائمشهر 13-آقای مهدی راد زاد (23-1-63-12) از قائمشهر 14-آقای علی اکبر تبار (6-15-35) 15-خانم زهره فرج پور(625) امیر کلا بابل 16-خانم مقدسه تقی پور (775) از نکا 17-آقای احمدحسینیان فر(639) از قائمشهر 18-خانم سارا خان باز(671) از بابلسر 19-آقای علی اکبر پور هادی(802) از امیر کلا بابل 20-آقای مهدی بابایی(782) از جویبار 21خانم کلثوم خلیلی (768) از گلوگاه 22-خانم کشاورز(723) از بابل 23-خانم معصومه ابراهیمیان(890) از نکا 24-خانم معصومه مصباح(719) از فرویدون کنار 25-خانم طوبی قنبر علیزاده(767) از بابلسر 26-خانم فاطمه محمد ایزد(916) از گیلان 27-خانم طاهره میر عرب (797) از بهشهر 28-خانم پریسا سلیمانی (881) از قائمشهر 29-خانم فاطمه رشیدی(616) از بابلسر 30-خانم مریم مظلومی (645) از بابل 31-آقای رامین رمضانی (647) از قائمشهر 32-خانم معصومه نظام الاسلامی (790) از آمل 33-خانم رحیمه حسن جان نژاد (788) از بابل 34-آقای پیمان وکیلی(697) از بابلسر 35-آقای مهدی اسدیان(774) از قائمشهر 36-آقای جور سرا(1028) از قائمشهر 37-خانم رقیه سپه دار(1087) از قائمشهر 38-خانم سمانه سواد کوهی(1229) از قائمشهر 39-خانم مریم زمانی(1215) از زقائمشهر 40-خانم فاطمه نیک رفتار(7388) از قائمشهر 41-آقای اکبر علینژاد(3047) از قائمشهر 42-آقای محمد ابرایم محمد آبادی(3085) از دامغان 43-خانم افسانه سلطانی (7974) از قائمشهر 44-خانم قهاری(7976) از قائمشهر 45-آقای اسلام علیزاده(3047) از اردبیل 46-خانم سیده زهرا تند رو(1191) از قائمشهر 47-خانم منیژه مرادی(7978) از قائمشهر 48-خانم شیوا نوید بخش(7977) از قائمشهر 49-خاتم خدیجه وهابی(1219) از قائمشهر 50-آقای ابوالحسن غضنفری(1049) از قائمشهر 51-خانم فرشته شمسی(_13) از قائمشهر 52-خانم پاژوند(pj7) از ساری 53-خانم نصیری(pj12) از ساری 54-خانم سیده مریم حسینی(65) از قائمشهر 55-خانم مهدی پور (20) از قائمشهر 56-خانم مقدس زاده(11) از قائمشهر 57-خانم نیکو زاد(35) از قائمشهر 58-خانم کلانی(64) از قائمشهر 59-خانم عشرت رمضانی (40) از قائمشهر 60-خانم خدیجه حمیدی (36) از قائمشهر 61-آقای ذاتی (53) از قائمشهر 62-آقای سجاد رضایی(58) از قائمشهر 63-آقای علی قلی پور (56) از قائمشهر 64-خانم نازلی رمضانی (63-12) از قائمشهر 65-آقای سید محسن موسوی (13-11) از قائمشهر 66-خانم احمدی (1-63-12) از قائمشهر 67-خانم حق پناه (5-11-27) از قائمشهر 68-خانم جوانمرد(42-12) ازساری 69-خانم حسینی (72-12) از ساری 70-خانم خیر پور (23-11) از قائمشهر 71- آقای شاهبایی(30-27) از قائمشهر 72-خانم مهدی پور (6-20) از قائمشهر 73-خانم حق پناه (11-27) از قائمشهر 74-خانم سولماز شاهبایی(7-27) از قائمشهر 75-خانم سمانه صمدی (10-30-27) از قائمشهر 76-آقای سید محمد سیدی (14-1-639) از قائمشهر 77-آقای جابر صمدی (18-1-639) از قائمشهر 78-آقای نصیری (15-35) از قائمشهر 79-خانم حق پناه(21-27) از قائمشهر 80-خانم برزگر (pj7-2) از ساری 81-آقای علی اکبر تبار (4-15-35) از قائمشهر 82-آقای رضا ایمانی (pj14) از قائمشهر 83-خانم شعبانی (5-17-30-28) از قائمشهر 84-خانم نورانی (5-30-27 ) از قائمشهر 85-آقای رضا دوستی (5-27-30) از ساری 86-آقای رشید دبان کش(4-33-1070) از تهران 87-خانم ملیحه احمدی (1-15-15-35) از قائمشهر 88-خانم وجیحه علیزاده(10-21-1070) از کاشان 89-خانم سهیلا قربانی (26-27) از قائمشهر 90-آقای محمد علی زارع(1-9-27) از قائمشهر 91-خانم ترشیزی(1-618) از شاهرود 92-آقای رضا رنجیده (39-27) از قائمشهر 93-خانم خنکدار (4-5-17-30-28) از قائمشهر 94-آقای اسماعیل کوچکی (pj14-6) 95-خانم صدیقه قدرتی (5-1-10-639) از ساری 96-خانم سوگند شاه بابایی (32-7-27) از قائمشهر 97-خانم رقیه حق پناه (1-13-27) از قائمشهر 98-آقای حامد داداشی (8-26) از قائمشهر 99-آقای علی جدیدی کوهستانی (1-37-7-27) از بهشهر 100-خانم الهام فلاحتی (1-639) از قائمشهر 101-خانم سید مریم میر آقایی (80-4-11) 102-خانم فاطمه زهرا خسرویان (76-21) از قائمشهر 103-آقای حسن عیاری(95-1070) از فردیس کرج 104-آقای چنگیز شاه بابایی (9-27) از قائمشهر 105-خانم فرشته پور حسن (5-11) از بابلسر 106-آقای رحیم پور حسین (5-5-11) از بابلسر 107-خانم سپیده شاهبابایی(2-32-7-27) از قائمشهر 108-آقای آرین مسافر(7-10-30-27) از قائمشهر 109-خانم شهربانو انوری (9-5-1-10-639) از ساری 110-خانم مهسا خنکدار(1-4-5-17-30-28) از قائمشهر 111-خانم آرزو موسی زاده (15-15-35) از قائمشهر 112-خانم زینب اولادی (21-21-27) از قائمشهر 113-خانم مکرمه قدمی (28-17-30-28) از قائمشهر 114-آقای محمدرضا عباسزاده(21-1070) از کرج 115-آقای پوریا دلاوری (4-55) از قائمشهر 116-آقای علی پور حسین (74-4-11) از بابلسر 117-خانم مصری (21-589) از رودهن 118-خانم معصومه باقری (11-5-1-10-639) از ساری 119-خانم کشور شلیجی (17-28-17-30-28) از قائمشهر 120-آقای عبدالله محمد پور (121-1070)از کاشان 121-آقای حسین ابراهیم نژاد (14-1183) از قائمشهر 122-آقای سید عسگر ابراهیمی (19-15-35) از قائمشهر 123-آقای سعید عزیزی (7-1-13-27) از قائمشهر 124-آقای نعمت الله رستمی (37-17-30-28) از قائمشهر 125-آقای قاسم رضایی (27-18-1-639) از قائمشهر 126-خانم زینب یداللهی (2-6-20) از قائمشهر 127-خانم مهوش گرمرودی (1-645) از بابل 128-آقای کاظم شریف تبار (10-4-15-35) 129-خانم معصومه بذر افشان (4-20-30-28) از اسلامشهر 130-آقای احمد جعفری (12-1-639) از قایمشهر 131-خانم زهرا جمال مهر(7-814) از خوزستان 132-خانم معصومه حق پناه (3-12-27) از ارطه 133-خانم سکینه عنایتی (10-76-21) از قائمشهر 134-خانم مهناز خیرالله پور (11-23-11)از امیر کلا 135-آقای میثم عمویی (20-1219) از قائمشهر 136-خانم الهام نوری (5-1-3-17-30-28) از قائمشهر 137-آقای حسن بلوچ (4-577) از شهریار 138-آقای حسن فضل الله پور (25-21) از بابل 139-خانم افسانه بشیری کوتنایی از قائمشهر 140-خانم شریفه مهدی پور (7-20) از قائمشهر 141-خانم عطیه باقری (1-11-5-1-10-639) از ساری 142-خانم فروغ شمسی (10-13) از قائمشهر 143-خانم مهسا خیرالله پور (1-23-11)از امیر کلا 144-خانم سمیرا انباز (2-27-72-12) از ساری 145-آقای محمدرضا ربیعی (38-1-63-12) از قائمشهر 146-آقای جواد عنایتی (10-1-639) از قائمشهر 147-آقای هادی صادقی (19-11-1-639) از قائمشهر 148-خانم زهرا حافظی (17-767) از بابل 149-آقای سید جمال علوی (6-18-1-639) از قائمشهر 150-آقای فرهاد ابوالحسنی (4-13-35) از قائمشهر 151-خانم محبوبه قاسم پور (9-35-23-11) از بابلسر 152-خانم معصومه پولادی (24-23-1-63-12) از قائمشهر 153-آقای حامد محمدی (12-27) از قائمشهر 154-خانم بهاره صفری (19-1087) از قائمشهر 155-خانم الهه حق پناه (36-27) از قائمشهر 156-آقای جابر دارایی (11-1-639) از قائمشهر 157-خانم توران بابایی (19-30-27) از ساری 158-خانم عاطفه انوری (8-5-1-10-639) از ساری 159-آقای مهدی انوری (7-9-5-1-10-639) از ساری 160-خانم یاسمن یوسفی (2-1-18-1-639) از قائمشهر 161-آقای بابعلی اکبری (14-15-35) از بابل 162-آقای مجتبی نصیری(pj14-1) از قائمشهر
|
نام |
نام خانوادگی |
استان |
شهرستان |
فروشگاه |
زمینه فعالیت |
تلفن |
تلفن همراه |
آدرس |
توضیحات |
نام |
نام خانوادگی |
تاریخ تولد |
جنسیت |
وضعیت تأهل |
وضعیت نظام وظیفه |
تلفن |
تلفن همراه |
پست الکترونیک |
آدرس |
مدرک تحصیلی |
رشته تحصیلی |
محل تحصیل |
معدل |
مایل به همکاری در زمینه های |
سوابق شغلی |
حقوق درخواستی(ريال) |
|
|